Fullservice på plats!

Fullservice på plats!

Fullservice på plats!

Fullservice på plats!

Båtservice tjänster

Epoxigrund och bottenmålning

Vi hjälper till med att skrapa rent båtens botten och lägga en ny epoxigrund. Detta hjälper till att hålla båten helt tät samtidigt som det skyddar mot osmos.

Lägga epoxigrund

Vi börjar alltid med att täcka av marken, sen skrapar vi botten istället för att slipa, detta för att göra så lite inverkan på både båten och miljön som möjligt.
Efter att vi skrapat rent från gammal färg letar efter eventuella skador i plasten, skulle vi hitta några skador som bör åtgärdas så kontaktar vi självklart dig som kund för att ge ett nytt kostnadsförslag innan vi påbörjar arbetet.
Om detta godkänns målas den med 4-6 lager expoxi, lagrerna målas i olika skikt (exempel lager 1 vitt, lager 2 gult, lager 3 vitt) detta för att se till att allt blir ordentligt täckt.

Efter att epoxin är klar målar vi 4-6 lager bottenfärg. Här får kunden rekommendationer om vilka produkter vi anser vara mest lämpliga för båtens hemmavatten och vart den mestadels kommer att brukas, sen är det självklart kundens val som avgör villken typ av färg som kommer att användas.
Efter avslutat arbete viker vi ihop täckplasten med all gammal färg och kör iväg den till närmsta miljöstation.

Gelcoatskador

Om du har fått skador på din gelcoat eller om den bara är matt och har fått repor av andra båtar eller bryggor så kan vi hjälpa dig att laga detta. En gelcoat skada brukar ofta kunna lösas via din båtförsäkring. Det finns lite olika sätt att laga en skadad gelcoat på beroende på hur skadan ser ut. En repad gelcoat kan man offta slipa ner med våtslippapper tills att reporna är borta, för att sen polera med rubbing, efter det går man ner till en halv fin polish för sen avsluta med en väldigt finkornig polish. När man nått ett bra resultat så avslutar man med wax.

Hål eller sprikor i gelcoat

Har du större gelcoatskador behöver man lite mera kunskap om man vill få ett bra resultat. Håll i gelcoat lagas genom att slipa ner alla kanter så att dom sluttar inåt. Markera ett par centimeter utanför skadan med maskeringstejp. Efter det kan man måla på gelcoat i skadan till att det fyllt upp och är lite högre än resten av båten, våtslipa sen från mitten och ut mot kanterna tills du kommer ner till samma nivå som övrig gelcoat. Ibland kan man få måla flera lager då det kan bli små luftbubblor. När du nåt ett bra resultat gäller samma som ovan alltså rubbing, polish och sen wax. Behöver du hjälp med detta så kan du kontakta oss så pratar vi med ditt försäkringsbolag eller ger dig ett kostnadsförslag.

Kostnadsförslag och felsökning

Vid intresse eller behov kommer vi ut med vår servicebil och ger ett kostnadsförslag på reparation, bottenmålning, rekond mm. Vi kommer även ut och gör felsökning av båtens problem för att kunna ge en offert på vidare arbete. I tjänsten felsökning ingår två timmar plus utkörning se: prislista .  Så kan vi på bästa sätt åtgärda båtens problem och göra de som krävs för att du som kund ska känna dig nöjd.

Nöjdkund garanti

På Nynäshamns båtservice lämnar vi alltid en nöjdkund garanti. Vi vill alltid sätta kunden i fokus. Skulle du av någon anledning ha någon invändning mot utförd tjänst eller att felet skulle kvarstå,  står vi självklart för ett kostnadsfritt återbesök, (Om felet kvarstår på något som Nynäshamn Båtservice har levererat) 

Miljöpolicy

Nynäshamns båtservice värnar om miljön. Du som kund ska alltid kunna känna dig trygg med att vi aldrig lämnar kvar miljöfarliga ämnen och diverse skräp så som spillolja, bränsle, oljefilter, bränslefilter, bottenfärg, plast med mera. Efter avslutat arbete plockas allt miljöavfall och skräp upp och körs iväg till närmsta miljöstation. Läs mer

Marinelektronik

Marinelektronik

Behöver du hjälp med att installera eller felsöka elektroniken i din båt? Vi kommer ut till dig och gör jobbet.
Utombordarservice

Utombordarservice

Vi hjälper dig med din utombordare oavsett om du behöver den årliga servicen, reparation eller felsökning.
Inombordarservice

Inombordarservice

Vi servar, reparerar eller felsöker din inombordare. Oavsett vad det är för årsmodell eller fabrikat.
Drevservice

Drevservice

Nynäshamns båtservice hjälper dig med allt från drevservice till bälgbyten, provtryckning och vacuumsugning.