Mobil båtservice

Bilden föreställer en båtservice bil
Fördelarna med mobil båtservice är många! Bara att slippa ta upp båten och ta den till ett varv. Om problemen är framme och du måste lägga till i nödhamn så kommer vi dit, och vi tar endast ut en mindre avgift för utkörning. Utöver det tillkommer självklart vanlig timdebitering. Då vi endast är mobila kan vi hålla mycket lägre priser och ha kortare väntetider än båtvarven då vi inte har några varvskostnader. På kvällar och helger har vi nu även jour. Se prislista.

PRISLISTA

Att jämföra det med att bogsera båten till närmsta båtvarv eller ta upp på trailer för att själv köra dit så märker man snabbt att det blir mycket billigare, du sparar tid och får fortare genom en reparation. Mobil båtservice blir mer och mer populärt för varje år, många tycker att det är både enkelt och bekvämt, vilket inte minst märks på både efterfrågan och hur många som startat mobil båtservice.

Vi på Nynäshamns båtservice är stolta över att vi var en av de första med att starta detta och kunna ge våra kunder den typ av service. Vi är glada att se att så många uppskattar det vi gör. Och ser fram emot att få fler nöjda kunder.
Marinelektronik

Marinelektronik

Behöver du hjälp med att installera eller felsöka elektroniken i din båt? Vi kommer ut till dig och gör jobbet.
Utombordarservice

Utombordarservice

Vi hjälper dig med din utombordare oavsett om du behöver den årliga servicen, reparation eller felsökning.
Inombordarservice

Inombordarservice

Vi servar, reparerar eller felsöker din inombordare. Oavsett vad det är för årsmodell eller fabrikat.
Drevservice

Drevservice

Nynäshamns båtservice hjälper dig med allt från drevservice till bälgbyten, provtryckning och vacuumsugning.