Vi rekondar din båt!

Vi rekondar din båt!

Vi rekondar din båt!

Vi rekondar din båt!

Båtrekond

Att rekonda båtens gelcoat varje år är ett måste för att hålla lystern och ett bra andrahandsvärde. Har din båt blivit sliten, oxiderad eller matt? Har du kanske fått skador efter att ha legat och skavt mot bommar och bryggor? Eller behöver din båt bara en uppfräschning av gelcoaten? Har du ont om tid eller ork? Då hjälper vi dig! vi fixar allt!

Vi rekommenderar att rekonda båten en gång varje år för att bibehålla lystern och stå emot alla påfrestningar som kommer utav salt och sol. Man bör även se till att tvätta av båten och vaxa den en gång på hösten innan man täcker in båten, då har smutsen från pollen, löv och barr och dyligt svårare att sätta sig på djupet, och din båt håller sig fin längre och det blir lättare att hålla efter.

När vi rekondar din båt gör vi det med kvalitet! Vi ser ofta när vi är ute att många har polerat så hårt att man börjar se igenom gelcoaten, ibland ser vi också gula blekningar, dessa kommer ifrån att många använder sig av till exempel autosol som innehåller amoniak, när det sen kommer i kontakt med solen reagerar det och blir gula blekningar. Vi använder oss varken av grovrubbing eller Autosol.

Vi vet att nyckeln till ett bra resultat ligger i förarbetet. Första steget är att få en båten helt fri från smuts och fett villket är tidskrävande, men också det ända sättet om man vill ha ett riktigt bra helhets resultat. Nästa steg är poleringen som sker i tre steg: 1:a som avlägsnar repor och oxiderade ytor, 2:a för djuprengöring och 3:e för finpolering. Efter dessa steg kommer också vaxet att lägga sig enkelt, ge ett långvarit skydd och inte bli flammigt. 

Det är också viktigt att tänka på att tvätta av båten några gånger per säsong med ett båtshampo som inte tar bort vaxet, de hjälper till att behålla din båt i ett bra skick längre. Detta shampo medföljer alltid när vi rekondar din båt.
Vi kan även hjälpa till med klädseltvätt, städning, tvätt av dynor, inredning, sprayhood på din segelbåt, eller kapell på din motorbåt om så önskas.

Båtrekond i Stockholm
Vi rekondar alla båtar oavsett storlek i hela Stockholm och mälardalen. Vi gör alla arbeten på plats hos dig. Kontakta oss för en offert. Tel: 076-0256886 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Båtrekond utanför Stockholm
Vi rekondar alla båtar över 40 fot i hela Sverige till fasta priser, ring eller skicka oss ett mail för en offert.
Vi arbetar endast med marknadens ledande produkter för att hålla din båt i de bästa möjliga skick.

För mer information om priser se vår prislista eller kontakta oss.

prislista

Marinelektronik

Marinelektronik

Behöver du hjälp med att installera eller felsöka elektroniken i din båt? Vi kommer ut till dig och gör jobbet.
Utombordarservice

Utombordarservice

Vi hjälper dig med din utombordare oavsett om du behöver den årliga servicen, reparation eller felsökning.
Inombordarservice

Inombordarservice

Vi servar, reparerar eller felsöker din inombordare. Oavsett vad det är för årsmodell eller fabrikat.
Drevservice

Drevservice

Nynäshamns båtservice hjälper dig med allt från drevservice till bälgbyten, provtryckning och vacuumsugning.